Tentoonst Exposities


indianen.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tentoonst Exposities
Free Spirit
SM's is een jong en levendig museum met een internationale, gespecialiseerde collectie en een gevarieerd tentoonstellingsprogramma. Alle aspecten van hedendaagse beeldende kunst en vormgeving komen erin aan bod. Verder organiseert het museum vanuit zijn kenniscentrum activiteiten, die het publiek op verschillende manieren bij hedendaagse kunst betrekt. Actualiteit staat bij het SM's voorop. Het maakt geen principieel onderscheid tussen de verschillende kunstdisciplines of -uitingen, ondanks de in keramiek en sieraden gespecialiseerde verzamelgebieden. Gezien de tijdelijke behuizing toont het SM's steeds delen van de collectie in wisselende presentaties. Het SM's is gevestigd in een voormalig bedrijfspand in het Bossche Paleiskwartier. De Franse ontwerpster Matali Crasset ontwierp hiervoor een opvallend in- en exterieur . Het SM's is lid van de International Council of Museums (ICOM) en van de Nederlandse Museumvereniging.
http://www.sm-s.nl/

Dag van de Aarde
Dag van de Aarde
http://www.dagvandeaarde.nl/

Mexico Weekend
In het wereldmuseum rotterdam staan ontmoetingen en cross culturele inspiratie centraal. het museum prikkelt en verrast met eigentijdse én historische culturen van veraf en dichtbij. de bezoeker komt hiermee in contact via aparte tentoonstellingen en evenementen.
http://www.wereldmuseum.nl/

Permanente Tentoonsteling
La ferme des bisons, élevage de bisons et viande de bison. location de gîtes en ardenne, location de vacances bastogne belgique. centre touristique en ardenne sur la vie indienne et bisons belgique.
http://www.fermedesbisons.be/

Rijksmuseum Volkenkunde
Rijksmuseum Volkenkunde
http://www.rmv.nl/

Western Experience
Western Experience
http://www.westernexperience.com/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 6 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy